Plazhi Toni Grill

Plazhi Toni Grill gjendet në kilometrin e trete të Plazhit të madh dhe është bartës i flamurit të kaltër me vite të tëra për respektimin e standardeve ekologjike dhe konfirmimin e kualitetit të plazhit. Disponon me restaurant në të cilin shërbehen ushqime të ndryshme të kuzhinës nacionale dhe internacionale, Caffe Bar, lojtore për fëmijë si dhe vend parkimi për mysafirë.

Mesazhi yne është: Ejani, shoqërohuni me ne dhe kaloni momente të bukura në plazhin tonë.

A e dini se

MIGUEL de SERVANTES

I zapisi i narodno predanje se slažu da je slavni španski pisac Miguel de Servantes u svojoj mladosti bio rob ulcinjskih gusara. Štovise, i njegovo znamenito djelo “Don Kihot’, dovodi se u vezu sa zatočeništvom u Ulcinju.

Neki istraživači su u Dulčineji od Toboza, glavnoj junakinji romana, prepoznali Ulcinjanku. 

Mos humbisni

Plazhi i madh

Pothuaj se nuk ka mysafir i cili ka kaluar pushimet verore në Ulqin , e që nuk ka vizituar plazhin e Madh të Ulqinit, kështu që, nëse vendosni që pushimin tuaj ta kaloni në plazhin e Madh me siguri se do të befasoheni nga gjatësia e plazhit ranor.