Në Panairin e Turizmit në Beograd: SHPËRBLEHET OT E ULQINIT

Organizata Turistike e Ulqinit u shpërblye në Panairin Ndërkombëtarë të Specializuar të turizmit, WESTM në Beograd, më 22.10.2019. Juria Ndërkombëtare e…

Komentet te Në Panairin e Turizmit në Beograd: SHPËRBLEHET OT E ULQINIT Janë të Mbyllura

OT: PREZANTOJNË OFERTËN E ULQINIT NË SLLOVENI

Në Cele, në Slloveni, sot filloi Panairi i 52 Ndërkombëtarë i Sipërmarrjes – MOS. Në kuadër të këtij manifestimi organizohet edhe…

Komentet te OT: PREZANTOJNË OFERTËN E ULQINIT NË SLLOVENI Janë të Mbyllura

OT EKIPI I TELEVIZIONIT NGA KINA VIZITOI ULQININ

Ekipi i kanalit kinez CCTV 6 qëndroi në vizitë studimore në Mal të Zi, ndërsa në fund të javës së kaluar…

Komentet te OT EKIPI I TELEVIZIONIT NGA KINA VIZITOI ULQININ Janë të Mbyllura

OT: GAZETARËT NGA FRANCA VIZITUAN ULQININ

Nën organizimin e Organizatës Turistike të Ulqinit dhe Organizatës Nacionale Turistike, grupi studimor i gazetarëve të mediave të njohur nga Franca…

Komentet te OT: GAZETARËT NGA FRANCA VIZITUAN ULQININ Janë të Mbyllura

OT: ULQININ E VIZITOI GRUPI I GAZETARËVE NGA AUSTRIA

Organizata Turistike dhe Organizata Nacionale Turistike në Ulqin organizuan këto ditë qëndrimin e grupit studimor të gazetarëve nga mediet e njohura…

Komentet te OT: ULQININ E VIZITOI GRUPI I GAZETARËVE NGA AUSTRIA Janë të Mbyllura