List 2019: PREZANTOHET OFERTA E ULQINIT NË BH

Në Lukavac, në qytetin në kantonin e Tuzlles, këto ditë po mbahet Panairi i 17 Ndërkombëtarë i Turizmit dhe Ekologjisë “LIST”…

Komentet te List 2019: PREZANTOHET OFERTA E ULQINIT NË BH Janë të Mbyllura

OT: DO TË BËHET PREZANTIMI VIRTUAL I ULQINIT

Deri në fund të qershorit Ulqini do të ketë prezantimin virtual i cili do të mund të shihet nga secila platformë…

Komentet te OT: DO TË BËHET PREZANTIMI VIRTUAL I ULQINIT Janë të Mbyllura

OT: OFERTA E ULQINIT PREZANTOHET NË MOSKË

Organizata Turistike e Ulqinit prezantoi ofertën e qytetit tonë prej me 12 deri me 14 mars në panairin e turizmit në…

Komentet te OT: OFERTA E ULQINIT PREZANTOHET NË MOSKË Janë të Mbyllura

OT: TË MËRKURËN FILLON PANAIRI NË BERLIN

Panairi kryesor ndërkombëtar i turizmit ITB (International Tourismus – Borse) do të mbahet prej me 6 deri me 10 mars në…

Komentet te OT: TË MËRKURËN FILLON PANAIRI NË BERLIN Janë të Mbyllura

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË POLONI

Të mërkurën filloi Panairi Ndërkombëtarë i Turizmit “TT Varshavë”, i cili tash 25 vite mbahen në kryeqytetin e Polonisë. Panairi parqet…

Komentet te OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË POLONI Janë të Mbyllura