Bregdeti i Ulqinit , i njohur me plazhe të gjata ranore dhe me oferta të llojllojshme dhe të pasura turistike, si dhe rrethina e qytetit me ullishtën e vet adhuruesve të ecjes i ofron  shumë kënaqësi, dhe atë jo vetëm verës, por edhe  në pranverë dhe vjeshtë, po edhe në dimër meqenëse kemi klimë të butë  mesdhetare. Pak kohë, këpucë të mira dhe dëshirë të sinqertë është e tërë ajo që