Plazhi Coco Beach gjendet në kilometrin e pestë të Plazhit të madh. Disponon me restaurantin ku shërbehen specijalitete të ndryshme të kuzhinës nacionale dhe internacionale, caffe bar, shkollën për Kite surf. Poashtu në këtë plazh gjendet edhe kendi i lojerave për fëmijë, që do të thotë që ky plazh paraqet një vend ideal për pushimet verore të familjes tuaj. Ejani dhe vërtetohuni në kualitetin tonë.

Mirë se vini !!!