Plazhi Mcm gjendet në Plazh të madhe në kilometrin e tretë qe ju con për Ishullin Ada, dhe me vite të tëra është bartës i flamurit të kaltër për respektimin dhe plotësimin e standardeve ekologjike. Plazhi Mcm posedon restaurantin, caffe bar, këndin e lojërave për fëmijë, parkingun për mysafirë, Internet Wi fi si dhe shumë gjëra të tjera të cilët qëndrimin tuaj në këtë plazhë e bëjnë edhe më komfor.

www.mcmbeach.me