Plazhi Toni Grill gjendet në kilometrin e trete të Plazhit të madh dhe është bartës i flamurit të kaltër me vite të tëra për respektimin e standardeve ekologjike dhe konfirmimin e kualitetit të plazhit. Disponon me restaurant në të cilin shërbehen ushqime të ndryshme të kuzhinës nacionale dhe internacionale, Caffe Bar, lojtore për fëmijë si dhe vend parkimi për mysafirë.

Mesazhi yne është: Ejani, shoqërohuni me ne dhe kaloni momente të bukura në plazhin tonë.