Plazhi Copacaban gjendet në kilometrin e gjashtë të plazhit të madh. Në fillim duhet të themi që ky plazhe ka një gjatësi prej 900m në të cilën gjenden 500 komplete me shtretër dhe cadra të cilët janë të vendosur në atë mënyre ku secili mysafir ka hapësirë të mjaftueshme për një pushim individual. Ky plazh poashtu ka edhe vend parkimin e vet i cili është i dedikuar vetëm mysafireve të plazhit. Në kuadër të saj pushimin tuaj do ta kompletojë restaurant dhe beach bari ku mund të provoni specijalitetet tona të kuzhinës tradicionale ose te freskoheni me nga një koktel. Që pushimi juaj të jetë ideal edhe për fëmijët tuaj, pervec detit, rërës dhe diellit ne kemi menduar në kënaqësinë e tyre të pafund – në lojën. Për këtë arsye për to kemi rregulluar një kënd të lojërave në mënyrë që qëndrimi i tyre në plazhin tonë të jetë i kompletuar.

Kjo plazhe është një vend i përkryer e cila me ndihmen e pejsazhit, klimës, detit ofron një vend ku mund të largoheni nga stresi dhe mendimet e përditshme të jetës. Do të ndiheni të bashkuar me natyrën dhe do të gjeni pushimin  e merituar.

www.mobilnekucice.me