Plazhi Sapore di Mare është plazhi i gjashtë që do ta takoni në rrugë për në lagjen e Pinjeshit(rruga kah Albatrosi). Gjendet në afërsi të plazhit të vogël. Në kuadër të plazhit gjendet restoranti me të njëjtin emër, poashtu është siguruar edhe mobiluari i plazhit: çadrat diellit shtretërit, restoranti ofron specialitete detit,  dhe ato të roshtilit. Restoranti punon vetëm gjatë sezonit.

Meqenëse Restoranti gjendet mu në kep të shkëmbit,era e këndshme dhe freskuese frynë permanent,çka bën që edhe temperatura të jetë më e freskët se ne pjesët tjera të Plazhit.plazha është e gjatë rreth150 metra.