Meqense bregdeti i Ulqinit ben pjesë në ato me numër të shumt të gjinjve, ishujve, shkëmbinjve, gadishujve,kepave të shumtë shkëmbinjsh…të cilat  njëherit  janë edhe vendet dhe  lokacionet e shumta ku turistët mund të lahen dhe rreziten.

Gjatë pyllit të pishave, në mes të hotel albatrosit dhe ish hotel Galebit ,në hapësirën prej një kilometri , gjendet një numër i plazheve të rregulluara të hoteleve. Plazhi i hotel  Albatrosit  është shumë i njohur për ujin e kthjellet dhe të pastër të detit. Është më se e pershtatëshme për ata që kërkojnë qetësi  dhe intimitet natyrorë.