Jo larg Kalas të Ulqinit, në Gjin e vogël, gjendet plazhi i limani II. Uji i kthjellët, zalli dhe rrethina bëjnë që ky vend të jetë magjik dhe Sham të përshtatshëm për pushim dhe kënaqësi gjatë gjithë ditës. Në është i siguruar mobiluari i plazhit:çadrat e diellit, trombolinet…a sipas dëshirës tuaj dhe masazhe! Restorant- piceria “Kliko”gjendet në zemër të plazhit.

Te ne mund të freskoheni me lloje të ndryshme të pijeve.