Festivali i produkteve vendore “Shporta e vjeshtës”

  • Post category:Lajme
Në fund të verës në Ulqin, aroma e ullinjve, mandarinave, shegëve… erërave të shijeve tradicionale vendase, erërave të vjeshtës kur dielli përkëdhel dhe deti është ende i ngrohtë…
———————-
 Sot ishte pikërisht kështu në qytetin tonë… Njerëzit shijuan shfaqjen unike të veprave tradicionale, shijet dhe aromat e produkteve vendase, programin që përgatitëm së bashku me Komunën e Ulqinit, Ministrinë e bujqësisë dhe shkollën e muzikës, shoqërinë e përbashkët dhe ambijentin e këndshem… 
———————
 Nje falënderim i veçantë shkon për të gjithë ekspozuesit që bëjnë punën e tyre me përkushtim dhe dashuri, për të gjithë afaristet e qytetit tonë pa të cilët nuk mund të arrihet rezultate të mira, si dhe për familjen NVO Hajdari që dhanë mbështetjen e tyre në organizimin e këtij manifestimi.