Ju prezantojmë aplikacionin e ri për regjistrimin e turistave

  • Post category:Lajme

Me këtë aplikacion, mund të regjistroni lehtësisht turistët , duke ju bërë më të lehtë menaxhimin e qëndrimit të tyre dhe sigurinë e tyre. Aplikacioni është projektuar të jetë i lehtë për përdorim, me një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive që edhe përdoruesit e parë do ta gjejnë të lehtë për t’u naviguar.

Ne linkun e mëposhtë mund ta shkarkoni aplikacionin android.

Link

Ne linkun e mëposhtë mund ta shkarkoni aplikacionin iOS.

Link

Në linkun më posht udhëzimin për përdorimin e aplikacionit

Link

Për ta hapur llogarin duhet të paraqiteni ne zyret e Organizaties Turistike me Adresa:Bul. Nënë Tereza pn. 

Potrebna dokumentacija: Rješenje  o pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu-usluge smještaja u sobama i apartmana

Dokumentacioni i kërkuar : Vendimi për ofrimin e shërbimeve të hotelierisë në amvisëri – shërbime akomodimi në dhoma dhe apartamente.

Per çdo informat kontaktoni:

+382 69 604 802