Nata finale e Miss Globe 2019 në Ulqin: MË E BUKURA PËRFAQËSUESJA NGA MEKSIKA

  • Post category:Lajme

Përfaqësuesja e Meksikës Alesandra Diaz është fituesja e garës botërore të bukurisë “Miss Globe”, e cila u mbajt në Ulqin.

Përfaqësuesja e Malit të Zi, 21-vjeçarja Martina Bozhinoviq fitoi titullin “Miss Turizmi”.

Përcjellësja e parë e bukuroshes nga Meksika ishte Miss Trinidad dhe Tobago, ndërsa pas saj ishte bukuroshet nga Filipinet, Kanada dhe Çekia.

Titullin e Miss Fotogjenisë e fitoi përfaqësuesja e Maqedonisë Veriore.

Në këtë eveniment gatuan bukuroshet nga më shumë se 50 vende.

Gjatë qëndrimit në vendin tonë, ato vizituan Podgoricën, Tivatin, Tivarin, Kotorin dhe Cetinën, me qëllim promovimin e potencialeve turistike.