OT: PREZANTOJNË OFERTËN E ULQINIT NË SLLOVENI

  • Post category:Lajme

Në Cele, në Slloveni, sot filloi Panairi i 52 Ndërkombëtarë i Sipërmarrjes – MOS. Në kuadër të këtij manifestimi organizohet edhe MOS Tur, gjegjësisht Panairi i Turizmit dhe Ushqimit, për pajisjet për kampim.

Në këtë panair për herë të parë merr pjesë Organizata Turistike e Ulqinit, e cila prezanton ofertën e komunës tonë dhe traditën kulturo – artistike.

Mali i Zi është vend partner i këtij manifestimi, i cili zgjatë deri të dielën, me 15 shtator.