Sweet December

  • Post category:Lajme
Sweet december – Shkëlqim mahnitës i Ulqinit si një uvertir e bukur në prag të festave të fundvitit në bregdetin malazez .
 
 Mysafirët do të argëtohen nga muzikantë të njohur të cilët dhjetorin ” e ftohtë ” do ta shëndrrojnë në një dhjetorë të ngrohtë dhe të paharruar