Takimi i radhës me ministrin e ekonomisë dhe turizmit në Republikën e Maqedonisë së Veriut Z.Kreshnik Bekteshi

  • Post category:Lajme

Sa danasnjeg sastanka sa ministron Ekonomije i Turizma u Republici Sjeverne Makedonije Gospodinom Kreshnik Bekteshi.