Takimi i sotëm në kuadër të prezantimit të ofertës turistike me Z.Suhejl Fazliu ish- minister i pushtetit lokal në Maqedonin e Veriut.

  • Post category:Lajme

Suhejl Fazliu; ish Minister i pushtetit lokal ne Republiken e Maqedonise Veriore dhe sekretar gjeneral i Rilindjes demokratike kombetare-RDK ne RMV.

Danasnji sastanak povodom preznatiranja turisticke ponude sa Gospodinom Suhejl Fazliu bivsi ministar u Vladi Sjeverne Makedonije.