Ulqini në bazë të planifikimeve do të jetë i hapur për turistët

  • Post category:Lajme

për dallim prej vitit të kaluar që kishte shumë burokraci. Gjithashtu sektori privat këtë vit është më i mobilizuar se kurrë dhe nga 1 maji shënon hapja e sezonit turistik kur edhe pjeken të gjitha kushtet për një qëndrim të rehatshëm me kapacitete të plota turistike.””Ne ju mirëpresim me shumë kënaqësi, sepse turizmi është mbështetja jonë dhe njëkohësisht është përgatitja për shërbimin më të mirë ndaj jushë dhe Kosovës në përgjithësi”, ka thënë mes tjerash drejtori, Hajdinaga.

http://ekonomia-ks.com/sq/turizem/ulqini-ka-planifikuar-te-jete-i-hapur-per-turistet?fbclid=IwAR3SeeEKgYNettDDWaLOZvMAemkzwke_VBTazfr0hvMWN0xiG0FZGy5moZg