MINISTRI MILLATOVIQ TË MARTËN VIZITON ULQININ

  • Post category:Lajme

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, i cili mbulon edhe fushën e turizmit, Jakov Millatoviq, nesër do të vizitojë Ulqinin.

Ai për vijim e sezonit turistik do të bisedojë me disa punëtorë të njohur turistik nga Ulqini.

Nikoqirët e ministrit Millatoviq do të jenë nënkryetari i Qeverisë Dr. Dritan Abazoviq dhe drejtori i Drejtorisë për Punë Inspektuese Mr. Ilir Harasani. Në takim morri pjesë edhe drejtori i Organizatës Turistike Gzim Hajdinaga.