Ne kuader te qendrimit ne Kosove me qellim te prezentimit te ofertes turistike te vitit 2021 per Ulqinin

sot ne Prishtine drejtori i OT GZIM HAJDINAGA ka nenshkeruar Marveshjen e bashkëpunimit te OT ULQIN dhe UNIONIT TURIZMIT TE KOSOVES