OT: GAZETARËT NGA FRANCA VIZITUAN ULQININ

  • Post category:Lajme

Nën organizimin e Organizatës Turistike të Ulqinit dhe Organizatës Nacionale Turistike, grupi studimor i gazetarëve të mediave të njohur nga Franca vizituan Ulqinin. Bëhet fjalë për shtëpi të njohura mediatike: Geo, Info Travel, La Temps d’un Voyage, La Quotidienne i Mag Centre.

Ato kishin mundësi të njoftohen me ofertën turistike të Komunës së Ulqinit dhe të vizitojnë monumentet kulturo – historike të qytetit. Gazetarët fillimisht vizituan Adën e Bunës, iu sigurua vozitja me anije dhe dreka në restorantin Barakuda.

Po ashtu, ato vizituan Kalan, gjirin e Valdanosit, iu prezantua oferta dhe prodhimi i vajit të ullirit tek familja Sadiku.