Takimin e radhës në kuadër të promovimit te ofertës turistike e zhvilluam sot tek Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës.

  • Post category:Lajme

Takim i udhëhequr nga, nga nënkryetari Z.Skender Thaçi, bashkë me z. Afrim Muqiqi dhe Z.Visar Demolli . Padyshim që ky takim do të ndikojë në thellimin e bashkëpunimit në sferën e hotelerisë dhe turizmit në mes nesh. Vlen të theksohet që në ditët në vijim u potencua që do të nënshkruajmë një memorandum bashkëpunimi që puna jonë e përbashkët kushtuar granteve të përbashkëta, projekteve ndërkufitare, pakove turistike të përbashkëta, dhe gjithçka tjetër të jetë sa më e konkretizuar.