Panairi i librit – Ulqin 2021

  • Post category:Lajme

Këtë të enjte, 29 korrik 2021, në orën 20.30, në Ranë, fillon ngjarja tradicionale kulturore ndërkombëtare “Panairi i Librit – Ulqini 2021”, organizuar nga Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike, Instituti i Librit dhe Promocionit nga Tirana dhe Qendra Kulturore e Ulqinit.

Kjo ngjarje shënon edicionin e 20-të, do të zgjasë pesë ditë