Shporta e vjeshtës

  • Post category:Lajme
Shporta e vjeshtës, 29-30.10.2022, Park Hajdari – Zenelaj, Ana e Mali – Ulqin
🌊Ulqini, vendi i diellit dhe detit, kulturës së lashtë dhe traditës, mikpritjes dhe bujarisë.
Ulqini vendi i fikut dhe ullirirt, shegës dhe agrumeve.
Veçantia e produkteve vendore të kësaj zone ka lindur si rezultat i gërshetimit unik të resurseve natyrore dhe traditës. Është obilgim i yni qe të zhvillojmë dhe promovojmë këtë begati duke valorizuar prodhuesit e vegjël vendor dhe duke mbrojtur prodhimet autentike vendore.
Shporta e vjeshtës këtë herë vjen e mbushur plot me ngjyra dhe shije.
Mirë se vini, Parku Hajdari, Zenelaj, – Ulqin
29.10.2022, 11.00h
30.10.2022, 10.00h