Kolonia e piktorëve Ulqini në telajo 2023

  • Post category:Lajme

Kolonia e piktorëve “Ulqini në telajo” bëri bashkë 65 piktorë nga Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina, Shkupi, Serbia